21. februar 2024

Gik Europa tyndt – Nu donerer Super1 Rent 25.000 kroner til Hadsten Håndbold

Det var med smil og glæde, da Jesper Blak, der ejer Super1Rent, var forbi vestjyskBANK Arena fredag formiddag, med en gavecheck på intet mindre end 25.000 kr. til Hadsten Håndbold. 

Donationen stammer fra klubbens initiativ ”Gå for Fællesskabet” i Februar måned, hvor Jesper og Super1Rent besluttede at donere 3 kr. pr. km. klubbens medlemmer gik eller løb, i fællesskab med familie, holdkammerater eller bare for sig selv. 
Det blev sat i gang, for at holde fokus på aktivitet og bevægelse i en nedlukningstid, hvor man ellers bruger tiden i hallen og med de afgørende kampe i sæsonen. 

Tanken var at gå Europa rundt og besøge alle de nye verdensmestre på herrelandsholdet i håndbold, og så fortælle lidt historier om dem undervejs. Det blev der vel taget imod blandt klubbens medlemmer og familier. 

”Vi kom lynhurtigt langt bagud på historierne, ift. hvor vi var henne reelt set. På 2 dage havde vi nået hele Danmark rundt, og var faktisk halvvejs på turen efter halvanden uge. Allerede en uge inden Februar sluttede var vi ved vores mål i Barcelona, hvor Kevin Møller skulle være den sidste vi besøgte. Men vi fortsatte så videre med at gå måneden ud, fordi det bare var så sjovt og fedt at se alle de billeder og hvordan medlemmerne tog det til sig”, fortæller Salgs- og Eventchef i Hadsten Håndbold, Simon Buus Olsen. 

Man nåede faktisk op på knap 6.000 km. på 25 dage i februar, hvilket var 2.200 km mere end målet reelt var. Det samlede beløb for donationen skulle så være på 18.000 kr., men Jesper synes klubben fortjente noget mere, for den flotte præstation og hele den ”bølge” det fik skabt for klubbens medlemmer. 

”Vi er rigtig glade for at være sponsorer i Hadsten Håndbold, og derfor var det nemt at sige ja til dette initiativ da Simon spurgte. Vi fulgte troligt med, undervejs og kunne se hvordan det virkelig blev til en ”bevægelse” i klubben. 
Vi ved at midlerne bliver brugt godt i Hadsten Håndbold, til nye initiativer og projekter som kan gavne lokalområdet, så vi valgte at lægge 7.000 kr. oveni, så det blev 25.000 kr. i alt, vi giver i ekstra Corona-sponsorat i år. Det synes vi klubben fortjente ovenpå den flotte indsats”, fortæller Jesper Blak. 

Midlerne er allerede i gang med at blevet søsat i nye projekter kan Simon også berette.
 
”Vi var før Corona indtraf i gang med et større projekt med DGI, hvor vi ville involvere 4 lokale skoler i at få sat mere bevægelse og boldspil på skoleskemaet. Her tænker jeg midlerne passer godt ind i, så vi kan få aktiveret alle de børn og unge, som har været hjemme fra skole og idrætten i lang tid nu”, slutter Simon af. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler