29. marts 2024

Hadsten Håndbold kom tilbage på sejrssporet

Lørdag eftermiddag blev det igen til sejr for Hadsten Håndbolds 1. divisionshold, da de hjemme i vestjyskBANK Arena, slog Rødovre med 30-26.

Efter nederlaget til Bjerringbro havde Hadsten noget at revanchere, og det var da også et opsat hold, der løb på banen og som hurtigt fik styr på kampen, hvilket resulterede i en 4-0 føring, før Rødovre kom på måltavlen. Hadsten gik til pause foran 15-12, og efter pausen formåede gæsterne ikke ikke at komme tættere på end minus to mål, og fra 22-20, trak Hadsten igen fra, blandt andet takket være Sofie Hakala på højre fløj, der scorede ni mål.

I en usædvanlig tæt top, er Hadsten placeret på 6. pladsen med 20 point, mens Ringkøbing indtager 1. pladsen med 23 point.