8. december 2023

Hadsten Håndbold lancerer deres helt egen bold

Mens mange andre klubber i Danmark har faldende medlemstal, så stiger medlemstallet lystigt i Hadsten Håndbold, der er blandt landets største håndboldklubber målt på medlemstal.

Hadsten Håndbold er en særdeles aktiv klub, der sætter det ene initiativ efter det andet i gang, og er det ikke en messe, så er det stand-up eller foredrag, koncerter og meget mere. Nu har klubben så, i samarbejde med Salming og Sazgy, fået fremstillet deres helt egen bold til klubbens medlemmer, naturligvis i klubbens farver. Bolden udmærker sig ved, at den er let for børn og unge at få et godt greb på, og er derfor oplagt, hvis man skyder meget på mål.

Bolden kan bestilles på Hadsten Håndbold facebookside, hvor der er et opslag omkring den nye bold, og da der kun er 50 stykker Per størrelse, så skal man nok ikke vente alt for længe med at bestille.

En stor del af klubben tager i øvrigt nord på i dag, når de skal deltage i den store håndboldturnering der hedder Nøvling Cup, der spilles i haller i og omkring Aalborg.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler