26. september 2023

Hadsten Håndbold – nu også med beachhåndbold på topplan

De er tidligere DM-sølvvindere og har deltaget i flere store udenlandske stævner, og så er flere af spillerne enten nuværende eller tidligere 1. divisionsspillere i Hadsten Håndbold. Nu bliver det så til Hadsten Beach Handball. 

Holdet inkluderer Mathilde Pedersen og Sophie Toft, der spiller for Hadsten Håndbolds nuværende 1. divisionshold, ligesom Alberte Thorsted – storesøster til Josefine Thorsted – træner med 1. divisionsholdet i øjeblikket, mens hun er hjemme fra Sverige. 
Herudover tæller holdet tidligere Hadsten-spillere i Josefine Orby, Line Hedegaard og Caroline Monin. Sidstnævnte er faktisk udtaget til bruttotruppen for landsholdet i Beach håndbold. Udover disse er der bl.a. profiler fra Dameligaen, såsom Camilla Degn fra Randers HK. 

Tidligere har holdet spillet i Odder Håndbolds licens, men den er nu overflyttet til Hadsten Håndbold, grundet de store tilhørsforhold til klubben. 

Sophie Toft er en af drivkrafterne bag holdet, mens hun også selv spiller og hun glæder sig til igen at betræde sandet på beachbanerne rundt i Danmark og Europa.
 
”Jeg er rigtig glad for, at klubben bakker op om vores beach hold i Hadsten Håndbold. Vi glæder os helt ualmindeligt meget til at komme i sandet igen, efter knap halvandet års pause grundet Corona. 
Vi håber det bliver startskuddet til at flere i Hadsten vil prøve kræfter med håndbold i sand, da det er et super alternativ til indendørs håndbold”, fortæller hun. 

Forventningerne er høje, men konkurrencen er også høj i år fortæller hun.
 
”Vi ved at konkurrencen på Touren er større end nogensinde, da flere og flere dygtigere beachspillere blomstrer – det er godt for sporten, og det er dét som er med til at udvikle os som spillere også. Vi håber rigtig meget, at der er mange som vil følge med, og forhåbentligt kan vi ses flere steder rundt på strandene i hele Danmark”, slutter hun af. 

DM i Beachhåndbold spilles i midten af Juni. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler