9. december 2023

Hadsten Håndbold sejrer i topkamp mod Ringkøbing

Det lå lidt i luften, at spillerne fra Hadsten havde troen på sejr, og troen blev til virkelighed, og derfor endte det med sejr over Ringkøbing her til aften, hvor kampen endte 25-24 til Hadsten

Dermed fik Hadsten endelig krammet på Ringkøbing, der længe har været Hadstens onde ånd. Hadsten Håndbold var i teten gennem hele kampen, og havde kort før tid en forholdsvis stor føring, men Ringkøbing formåede i den grad at skabe spænding i de døende minutter, om end det sidste mål blev scoret i sidste sekund, således at sejren aldrig for alvor kom i fare.

Anne Berggren var i den grad varm på højre back, og scorede hele ti mål, og var dermed en særdeles vigtig faktor for sejren, hvor også Stine Schmidt og Mathilde Pedersen var fremtrædende med fem mål hver. I målet tog Sarah Ernebjerg igen godt fra, og med sejren er Hadsten Håndbold stadig på 2. pladsen, lige i hælene på EH Aalborg.

Mere om kampen i morgen tidlig.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler