21. februar 2024

Hadsten Håndbold udbygger og forlænger aftale med Salming

Igennem nu 4 år har det været de velkendte og specielle orange og blå/lilla farver der har prydet spillerne i Hadsten Håndbold, når de gik på banen i Salmings spilletrøjer.

Nu er aftalen forlænget, så klubbens tæt på snart 700 medlemmer også 4 år endnu skal have de efterhånden velkendte farver og specielle design på, når man tørner ud for Hadsten Håndbold. En aftale som formand for Hadsten Håndbold, Rene Jensen, er yderst tilfreds med.

”Vi har haft 4 gode år med Salming og var absolut indstillet på at tage en dialog om en forlængelse. Vi har naturligvis kigget rundt på markedet, men vi har egentligt fra starten været indstillet på at en forlængelse var det primære for os, hvis vi kunne finde en god løsning. Nu har vi så indgået den største tøjaftale i klubbens historie og det har kun kunnet lade sig gøre, fordi begge parter har været utrolig glade for samarbejdet igennem de første 4 år”, fortæller Rene til klubbens hjemmeside.

Daniel Henriksen, der sammen med Rasmus Pedersen ejer og driver Salming Danmark, er også rigtig glad for aftalen.

”Hadsten Håndbold har igennem de sidste 4 år virkelig udviklet sig enormt meget. Deres medlemsvækst har været helt vild og de er indbegrebet af en klub der formår at dyrke bredden og have eliten med også, mens fællesskabet omkring klubben virkelig er synligt for alle der ser på klubben udefra også. Vi er enormt stolte over at være en del af klubben og glæder os til 4 år mere hvor vi sammen skal være med til at løfte klubben, for vores vedkommende på tøjdelen”, fortæller Daniel.

Corona har været hård ved håndboldklubberne rundt i landet, hvad end det er elite eller bredde, og derfor er en stor aftale på 4 år, noget der giver en del ro i Hadsten Håndbold, fortæller Rene Jensen.

”Vi er ramt ligesom alle andre håndboldklubber i denne tid, så at vi kan lave en sådan aftale på denne måde med Salming, er et godt grundlag for os videre, så vi kan få ro til også at videreudvikle på klubben, på trods af de tab vi ligesom alle andre har haft – så det er vi rigtig glade for”, beretter formanden.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler