17. juni 2024

Hadsten Håndbolds 2. divisionshold fik perfekt start på sæsonen

Efter i flere sæsoner at have spillet i 3. division, lykkedes det i sidste sæson for holdet at rykke op i 2. division, således at Hadsten Håndbold både har et hold i 1. division og 2. division for kvinder.

2. divisionsholdet består af flere lokale spillere samt flere “pensionerede” 1. divisionsspillere, herunder Helle Walentin, Sofie Ladekjær, Louise Syrstad og Sophie Toft, og de spillede første kamp søndag eftermiddag, hvor de i Hornslet Hallen mødte Hornslet IF. Helle Walentin, der bor i Hadsten, stoppede karrieren for et par sæsoner siden, og fortalte dengang, at hun ikke kunne se sig selv spille på et lavere niveau, men har altså genfundet spillelysten, og bliver formentlig en vigtig brik med sin store rutine for holdet.

1. divisionsholdet havde fredag aften vist vejen, og sikret sig en sejr over Fredericia på 22-18, og det ville 2. division ikke stå tilbage for, og derfor vandt de ganske sikkert deres premierekamp med 27-22 og fik dermed de første to point på kontoen.

Næste kamp er 5. oktober, hvor nordjyske Nøvling kommer på besøg i Vestjysk Bank Arena.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler