6. december 2022

Hadsten tabte i et sandt drama til DHG Odense

I lørdags havde Hadsten Håndbold muligheden for at spille sig op på 1. pladsen i kvindernes 1. division, hvis det blev til en sejr over DHG Odense. Det endte dog med et knebent nederlag på 27-28, og dermed missede holdet duksepladsen.

Det var på mange måder en særpræget kamp, for Hadsten virkede som det klart bedste hold, og havde i lange perioder, både i første og anden halvleg føringer på fem og seks mål, men hen i mod slutningen af begge halvlege, formåede DHG at hale ind igen, og desværre lidt for meget til slut.

Da der manglede et kvarter af kampen var Hadsten på 22-16, og et nederlag var ikke det første man lige tænkte på, men så var det som om, at angrebsspillet blev stillestående og nervøst, og det udnyttede DHG til fulde. Hadsten havde muligheden for uafgjort, men DHG holdt stand, og kunne derfor tage begge point med sig fra kampen.

Det endte med at blive en træls oplevelse på Fyn, hvor vi selv er skyld i at DHG kommer tilbage i kampen. Vi spiller med stor kvalitet og disciplin i 2×15 min i løbet af kampen, og trækker i de perioder fra med en 5-6 måls føring. Desværre så bliver angrebsspillet for hakkende, og det straffer DHG i deres kontrafase, hvor de laver alt for mange mål på ting vi ellers var forberedte på”, udtalte Mathias Broløs til klubbens hjemmeside.

Der var dog også nogle positive ting han kunne tage med videre frem til de kommende kampe. 
“Vi kan tage flere fine ting med fra kampen, med bl.a. en solid defensiv. Og så må vi træne hårdt for ligge lag på, og optimere spillet, så vi kan holde kvaliteten over en hel kamp”, sluttede han af. 

Topscorer blev Helle Walentin (billedet, red) med otte mål.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler