2. juni 2023

Kom til “Late night” oprykningsbrag i aften

I aften klokken 20, spiller Hadsten Håndbolds 3. divisionshold den første af to kampe mod Aars Håndbold, hvor det gælder oprykning til 2. division. Kampen spilles på hjemmebanen i Vestjysk Bank Arena.

Efter to særdeles sikre sejre over Frederikshavn, senest 32-16 hjemme i Hadsten, så gælder det i aften Aars, hvor vinderen over to kampe rykker op i 2. division. Der er gratis entre, og på sådan en råkold tirsdag, så kunne det måske være godt at få noget varme i kroppen ved at klappe de lokale kvinder frem til sejr.

Hadsten Håndbold har i forvejen et 1. divisionshold, der efter sommerferien får toptræneren Ryan Zinglersen i som cheftræner, og det vil alt andet lige sikre et endnu stærkere træningsmiljø, hvis klubben har et hold i både 1. og 2. division efter sommerpausen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler