12. august 2022

Ligaspiller skifter til Hadsten Håndbold

Lige nu er hun i færd med at kæmpe for overlevelse i Dameligaen for Skanderborg Håndbold, men fra næste sæson står den på ambitioner om at spille i den modsatte ende af tabellen i 1. division. 23-årige Sarah Stougaard skifter nemlig til Hadsten Håndbold og vil fra den kommende sæson tørne ud i de velkendte blå/orange farver i Hadsten. 

Tidligere har hun været fast del af ungdomslandsholdene, hvor hun har spiller 25-30 U-landsholdskampe og scoret over 80 mål. Sarah glæder sig til at kunne starte i Hadsten Håndbold efter sæsonen er slut. 

”Jeg har hørt så meget godt om Hadsten Håndbold og pigerne på holdet, og det sammenhold der er i truppen. Så det glæder jeg mig til at blive en del af. Og så det jeg synes er sjovt ved håndbolden er at udvikle sig og eksperimentere med tingene og blive bedre som spiller, og det har jeg hørt meget godt om fra Hadsten fra nuværende og tidligere spillere”, fortæller Sarah. 

Mathias Broløs er også meget tilfreds med at en profil som Sarah vælger Hadsten.
 
”Når man får muligheden for at hente en god spiller, der har prøvet så meget allerede i en ung alder, som jeg synes Sarah har, så er det interessant for os at få sådan en spiller til klubben. 
Jeg synes hun har stærke kompetencer både i angreb og forsvar, samt et godt blik for hvornår hun kan stikke i kontra. 
Så er hun en klog spiller og herudover med den ligaerfaring hun nu har efter flere sæsoner i ligaen, vil give os en spiller som har nogle værktøjer vi kan bruge i de afgørende kampe”, fortæller cheftræneren. 

Sarah er også klar over hvad hun kan byde ind med til truppen.
 
Jeg synes selv jeg er en klog håndboldspiller, og så en masse vilje og fight. Så det vil jeg helt sikkert kunne byde ind med”, fortæller Sarah. 
Da hun bliver spurgt ind til hvad forventningen er til den kommende sæson, er der er hurtigt og kontant svar fra den unge venstre fløj: ”Oprykning”.

Sarah skal færdiggøre sæsonen med Skanderborg Håndbold, før hun tilslutter sig truppen i Hadsten. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler