2. december 2023

Nederlag til Hadsten Håndbold i lokalopgør

Her til eftermiddag spillede Hadsten Håndbold og Bjerringbro FH lokalopgør i kvindernes 1. division. Et opgør som Bjerringbro trak det længste strå i, da de på hjemmebane vandt 31-27, efter 17-13 ved pausen.

Langt ind i 1. halvleg, fulgtes de to hold ad, men da der manglede godt fem minutter af halvlegen tog Hadsten-mandskabet sig en mindre blunder, og dermed fik Bjerringbro hurtigt skabt sig et forspring på fire mål.

Den føring kom Hadsten sig ikke over efter pausen, og var endda bagud med hele seks mål på et tidspunkt, men fik dog halet lidt ind til sidst, så nederlaget blev minimeret til blot fire mål. Der var dog aldrig for alvor spænding om resultatet, og med nederlaget løb Hadsten Håndbold ind i det andet nederlag i streg, og er lige nu placeret på en femteplads i en topstrid der dog er meget tæt.

Dagens helt store oplevelse var Mathilde Pedersen, der hamrede hele ti mål ind, og gjorde sit til, at holde Hadsten inde i kampen. Helle Walentin blev noteret for fem mål, mens Stine Schmidt scorede fire gange.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler