21. maj 2024

Spændende trup med kendte navne tegner sig for Hadsten Håndbolds 1. divisionshold

Der har været gang i svingdøren, både på træner og spillersiden, i Hadsten Håndbold der til den kommende sæson ser ud til, at være i gang med at samle en særdeles spændende trup, der bør være konkurrencedygtig i 1. division.

På trænersiden har man efter flere sæsoner sagt farvel til Mathias Broløs, der skal være assistenttræner i Ringkøbing Håndbold, og i stedet sagt goddag til et prominent navn, nemlig Ryan Zinglersen, der har trænet flere danske og udenlandske topklubber, herunder Skjern Håndbold, FCM Håndbold og Randers HK.

De første spillere der faldt på plads til den forestående sæson, var noget af grundstammen i truppen, da Stine Schmidt, Kamilla Bruus, Ida Callisen og Mathilde Pedersen tilkendegav, at de var klar på endnu en sæson i vestjyskBANK Arena. Det var vigtigt, fortæller formand Lasse Mortensen.
 
”At have kulturbærere og en grundstamme er vigtigt for ethvert hold og disse 4 spillere, er vigtige på den front, da de har været for nogens vedkommende tæt på 5 år nu. På banen er de også kendt som ”the hardhitters”, fordi de er 4-blokken og det gør lidt ondt at løbe ind i dem som angrebsspiller. Så er det også spillere, som altid er klar på at hjælpe i klubben, til såvel at stå i bar til Bierfest eller være frivillig træner på håndboldskoler, eller lave inspirationstræninger for ungdomsafdelingen. Så de er vigtige at få ind i truppen”, fortæller Lasse i en pressemeddelelse fra klubben.

Nye navne er kommet til, og særligt et navn springer i øjnene, da det er et særdeles kendt efternavn der nu skal repræsentere Hadsten Håndbold. Spilleren med det velkendte efternavn Pytlick, hedder Josephine til fornavn, og er, som mange nok har gættet, lillesøster til Simon Pytlick og datter af tidligere landstræner Jan Pytlick.

”Jeg kommer jo fra en klub med meget familiære værdier og kvaliteter, som jeg her allerede inden sommerferien har kunnet mærke, er værdier som Hadsten Håndbold også besidder. Jeg spiller bedst under trygge rammer, og derfor var det en stor beslutning for mig, når jeg skulle finde en ny klub, men jeg føler mig allerede utrolig velkommen i klubben, på holdet og rundt omkring det hele”, fortæller bagspilleren.

Af andre navne til truppen kan nævnes Lotte Vestergaard, der tidligere har spillet i klubben og har optrådt for Skanderborg Håndbold de seneste sæsoner, samt Camilla Madsen der kommer til fra tysk håndbold og som også har erfaring med den danske kvindeliga. 

Der er også blevet plads til to lokale talenter, hvilket vi her på ByensNyt fortæller mere om en af de kommende dage.


Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler