21. marts 2023

Stor trænerkapacitet overtager trænersædet hos Hadsten Håndbold

Når denne sæson slutter bliver det samtidig et farvel til Mathias Broløs, der efter fire sæsoner stopper som cheftræner for Hadsten Håndbolds 1. divisionshold. Afløseren er nu på plads, og det er noget af en kapacitet som klubben har præsenteret.

Valget af træner er nemlig faldet på Ryan Zinglersen, der tidligere har trænet hold som Randers HK, Skjern Håndbold, Ikast Håndbold Ribe/Esbjerg og senest Aarhus HC, der spiller i herrernes 1. division. Så det er en særdeles erfaren træner, der har vundet masser af store titler, der til sommer tjekker ind i Hadsten Håndbold sammen med Max Christensen, der bliver assistenttræner. Han har stået i spidsen for Hornslet 2. divisionshold, der flere gange har været tæt på oprykning til 1. division.

Begge trænere har fået en tre-årig kontrakt, mens der ligeledes er forlænget med holdleder Carsten Solberg for den kommende sæson. Hele nyheden kan læses på Hadsten Håndbolds hjemmeside

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler