13. juli 2024

Stortalent med ligaerfaring skifter til Hadsten Håndbold

Hun har allerede fået debut i Bambusa Kvindeligaen, det fik hun i sidste sæson, hvor det også blev til mål for Annesofie Grønning i hendes ligadebut. Hun er netop udtaget til U20 landsholdet, der i starten af Marts skal til Rumænien og spille landskampe i rødt og hvidt. 

Derfor er det naturligt også en glad cheftræner for Hadsten Håndbolds 1. divisionshold, der henter sin første nye spiller frem mod den kommende sæson. 

“Det er fedt at få Annesofie til klubben. Vi får en spiller, der altid leverer en 100 % indsats til træning og kamp. Hun har virkelig været igennem en flot udvikling i Randers som ungdomsspiller. Det har nu også resulteret i en plads på ungdomslandsholdet, hvilket jeg synes er meget fortjent. Det bliver sjovt og spændende at videreudvikle på hendes spil, hvilket jeg er sikker på hun har gode forudsætninger for i vores rammer i Hadsten Håndbold”, fortæller Mathias Broløs til klubbens hjemmeside.

Annesofie Grønning er også glad for skiftet fra den kommende sæson til Hadsten Håndbold.
 
“Jeg har fået kendskab til Hadsten Håndbold, da jeg i mine ungdomsår i Randers HK har været med til flere samtræninger mellem klubberne. Her har jeg fået et meget positivt indtryk af klubben, holdet og træningsmiljøet. 
I og med at den kommende sæson bliver min første som seniorspiller, så har det været vigtigt for mig at blive en del af et hold hvor jeg føler mig tryg og hvor der er plads til at lave fejl samt udvikle sig endnu mere som håndboldspiller. 
Dette er jeg sikker på Hadsten Håndbold kan være med til at indfri gennem det dygtige hold og gode trænere”, udtaler Annesofie.

Hun er meget bevidst om, hvad hun kommer til at byde ind med i den kommende sæsons trup, både på og udenfor banen.
 
På banen kommer jeg til at bidrage med en masse fight, fart og god gejst. Udenfor banen vil jeg gøre mit bedste for at sprede smil og godt humør på holdet og generelt være positiv. Personligt er det vigtigt for mig, at håndbold skal være sjovt og at der er godt sammenhold på holdet, når man bruger så mange timer sammen. Generelt vil jeg altid kæmpe alt hvad jeg kan og gøre mit aller bedste”, fortæller den unge venstre fløj. 

Hadsten Håndbold indtager lige nu 7. pladsen i 1. division med 13 point. Deres næste kamp er i weekenden, hvor de på lørdag møder DHG Odense i Vestjysk Bank Arena i Hadsten.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler