1. december 2023

Svær kamp venter fredag aften for Hadsten Håndbold

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at Hadsten Håndbolds 1. divisionshold har været i kamp, men fredag går det så løs igen.

Ringkøbing Håndbold, der lige nu ligner en klar oprykker til ligaen efter denne sæson, gæster Hadsten i morgen aften, så der venter en svær kamp på papiret. Hadsten-holdet har dog slået Ringkøbing i denne sæson, så måske lurer der en ny overraskelse.

“Vi ser frem til at skulle byde Ringkøbing op til dans igen, og har jo vist én gang i sæsonen at vi kan overraske og drille dem. Skal det lykkedes igen, så er vi afhængige af en solid holdpræstation, hvor vi formår at få spillet vores spil og har en tro på os selv hele vejen”, fortæller Mathias Broløs, forud for kampen fredag aften, inden han fortsætter:

“Ringkøbing kommer med en sejr og en topkamp i benene fra weekenden, og ligger pt. nummer 1. Det fortæller lidt om, hvilket niveau vi skal op og ramme, for at kunne være med. De har et stærkt hold med forskellige individuelle kompetencer. Med det lagt sammen, så ved vi udemærket godt hvilken kvalitetsmodstander der kommer på besøg”.

Kampen starter klokken 19, desværre uden tilskuere, men kan følges på Tophåndbold.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler