28. maj 2023

Svær modstander venter Hadsten Håndbold

I dag starter kvindernes 1. division op igen for Hadsten Håndbolds vedkommende, og den står på en svær modstander, når holdets 2. plads skal forsvares.

Turen i dag går til Odense, hvor DHG Odense venter. Det er et hold, som Hadsten altid har spillet tætte kampe med, og med tanke på fynboernes sæson indtil videre, så kan man godt forvente endnu et svært opgør.

“Det er fedt, at vi igen må spille kampe. Nu venter DHG på udebane, og det er en opgave vi glæder os til. Der venter os en dygtig modstander med et bredt mandskab, som endnu engang kræver en fuld koncentreret indsats fra vores side. Jeg synes, at vi har fået trænet godt, og føler mig overbevist om, at vi er helt klar til at kæmpe for to point”, udtaler Mathias Broløs til Hadsten Håndbolds hjemmeside.

Kampen starter klokken 19, og kan følges på Tophåndbold.dk, og ByensNyt.dk/8370 følger naturligvis op på kampen efter slutfløjt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler