12. august 2022

Talentfuld playmaker skifter Herning-Ikast ud med Hadsten Håndbold

Hun har tidligere tørnet ud for TTH Holstebro, FCM og senest Herning-Ikast Håndbold. 
Nu skal 20-årige Mathilde Boesen i den kommende sæson trække den blå/orange Hadsten-trøje over hovedet. 

Mathilde mener Hadsten passede godt til hende, på flere måder. 
”Jeg valgte at tage imod Hadsten, da jeg synes der er et godt og seriøst træningsmiljø, hvor der er plads til ambitioner samtidig med, at det sociale miljø også prioriteres. 
Derudover har det været vigtigt for mig at finde en ny klub, hvor jeg kan udvikle mig, men samtidig er der rum til smil og grin på banen”, fortæller Mathilde. 

Mathias Broløs er glad for tilføjelsen af den unge playmaker. 
”Jeg er glad for, at vi kan tilknytte Mathilde til truppen frem mod den kommende sæson. Vi får en spiller, som har nogle kompetencer bl.a. på hurtighed og overblik, som jeg er sikker på vil passe godt ind i vores spil. Mathilde har spillet ungdomshåndbold i Herning-Ikast Håndbold, og er derfor vant til en god træningskultur og ved hvad der kræves for at præstere på et højt niveau. 
Det bliver rigtig fedt at skulle arbejde med at udvikle på hendes kompetencer”, fortæller cheftræneren. 

Mathilde er også på linie med Mathias i hvor hendes kompetencer ligger. 
”Jeg håber at jeg på banen kan bidrage med en masse fart og overblik, og en god forståelse defensivt. Udenfor banen kan jeg forhåbentligt byde ind med et godt humør og en positiv indstilling”, slutter hun af. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler