21. september 2021

Tania Knudsen fra Hadsten tegner kontrakt med Randers HK

19-årige Tania Knudsen fra Hadsten har i denne sæson været back up på højre fløj på Randers HKs Bambusa kvindeligahold. Nu har hun kæmpet sig til en kontrakt.

På klubbens hjemmesiden lyder det fra træner Niels Aagesen: ”Tania har nu været med det seneste halve år, og hun har grebet chancen, da hun fik den. Hun har udviklet sig eksplosivt siden nytår, fordi hun har vist stor træningsiver, ærgerrighed og vilje til at lære”.

For Tania selv er det en drøm, der er gået i opfyldelse hurtigere end hvad hun har turdet håbe på fortæller hun på Randers HKs hjemmeside:

“For bare 3-4 måneder siden, havde jeg ikke forestillet mig, at jeg skulle stå her med min første kontrakt i dag. Jeg har arbejdet hårdt og målrettet, og jeg har været glad for hvert eneste minut, jeg har fået i kampene. Og jeg forsøger at løse opgaven så godt som overhovedet muligt,” forsikrer Tania Knudsen.

Kontrakten er gældende den kommende sæson og der er nu to Hadsten-piger der har kontrakt med Randers HK, da det kun er to måneder siden, at ByensNyt kunne fortælle om da Aia Høgh Raadshøj også tegnede kontrakt. Se artiklen her: Aia tegner 3 årig kontrakt.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
13.1 ° C
13.6 °
12.8 °
85 %
6.7kmh
100 %
tirs
13 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °