26. februar 2024

Aia tegner treårig kontrakt med Randers HK

Aia Raadshøj fra Hadsten, der gennem de sidste fem år har spillet ungdomshåndbold i Randers HK tegner sig nu for en 3 årig kontrakt med klubben, hvor hun satser på at udvikle sig til at blive en etableret ligaspiller i den blå trøje.

19-årige Aia Raadshøj har indgået en tre-årig aftale. “Lokalt DNA er en vigtig faktor for vores brand som byens håndboldhold, og med denne langsigtede aftale giver vi arbejdsro og tillid til, at et talent som Aia kan spire i den blå trøje.” skriver klubben på Randers HK´s hjemmeside:

Kontrakten med Aia afspejler, at talentudviklingen lever godt i Randers HK. Aia har i denne sæson deltaget en stor del af tiden på ligaholdet sideløbende med, at hun har trænet og spillet kampe for U19-holdet, inden deres turnering blev lukket grundet Covid-19. Med sin ærgerrighed, gode træningsmoral og sit store talent tror cheftræner, Niels Agesen, på den hårdt-skydende venstre back.

”Vi ønsker fortsat at udvikle egne talenter og dermed forme deres vej ind på holdet. At vi gerne vil vores egne, gør det ikke alene, og som første års senior ligger det ikke lige for, at man som bagspiller kan gå ind på et ligahold. Men Aia har vist sig godt frem til vores træninger, og vi tror på, at hun har det, der skal til for at kunne tage det lange seje træk, så vi i fællesskab kan være med til at indfri hendes potentiale. Aia er meget bevægelig i forhold til hendes højde, og så har hun et skud som få. Det bliver hårdt arbejde, men det er både Aia og vi klar til at yde,” understreger Niels Agesen.

De bedste forudsætninger for udvikling

Aia selv ser frem til at tage hul på seniorkarrieren, og hun er klar til at levere det hårde stykke arbejde, det kræver at slå igennem på ligaholdet.

”Jeg har valgt at lave en aftale med Randers HK, da jeg synes, at det er det næste step for mig både håndboldmæssigt og personligt. Jeg har spillet ungdomshåndbold i klubben siden 2016, og derfor var det oplagt for mig at fortsætte i Randers HK. Vi har et super fedt træningsmiljø, der er enormt vigtigt for en ung spiller som mig,” siger hun og fortsætter:

”Jeg tror, at det er her, jeg har de bedste forudsætninger for at udvikle mig, og derfor forventer jeg også at gennemgå en stor udvikling de kommende tre sæsoner. Jeg ved, at det kræver hårdt arbejde, disciplin og ikke mindst mod for at slå igennem på liganiveau, men det er jeg klar til. Jeg vil levere et hårdt stykke arbejde hver eneste gang og suge mest muligt til mig fra mine holdkammerater og trænerteamet,” fastslår hun.

Aia på Randers HK´s ligahold. Foto lånt fra Rnaders HK´s hjemmeside.

Læs også: To Hadsten-piger på Randers HK´s ligahold

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler