20. august 2022

To Hadsten piger på Randers HKs ligahold

Der var hele to Hadsten-piger på Randers HKs ligahold, da de i aftes spillede udekamp mod Nykøbing Falster.

19 årige Aia Høgh Raadshøj, der ved siden af håndbolden går i 3. g og 18 årige Tania Knudsen, der læser HHX var begge udtaget til den vigtige fight mod den stærke Nykøbingklub, der der bl.a. har Kristina Kristiansen og Lærke Nolsøe på holdet.

Kampen, der kunne følges live på TV2 Sport med den tidligere landstræner Klavs Bruun Jørgensen som kommentator, endte desværre med et nederlag til de to Hadstenpiger.

Da Randers HK forleden spillede en flot kamp mod København Håndbold, blev venstrebacken Aia Raadshøj fortjent kampens spiller og fighter. Højrefløjen Tania Knudsens håndbold-CV tæller 3 kampe på U18 landsholdet, så mon ikke de to Hadstenpigers talent, til trods for aftenens nederlag, kan bære dem frem mod endnu mere succes på Randersholdet.

ByensNyt har tidligere skrevet om Aias debut i ligaen. Du kan læse artiklen her: Aia klar til ligahåndbold

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler