23. oktober 2024

To point på kontoen da Hadsten Håndbold vandt på hjemmebane

Fredag aften spillede Hadsten Håndbolds 1. divisionskvinder deres første hjemmekamp i denne sæson mod Fredericia HK, og efter en tæt kamp, blev det til en på papiret sikker sejr på 22-18 efter 8-8 ved pausen.

Hadsten Håndbold tog hul på sæsonen i sidste weekend, hvor de fik halet det ene point med hjem fra Viborg, hvor holdet mødte Søndermarkens IK, og her til aften skulle Ryan Zinglersens tropper så møde oprykkerne fra Fredericia HK i Vestjysk Bank Arena.

Det blev en særdeles tæt affære, hvor begge forsvar var godt indstillet, hvilket målscoren indikerer meget godt. 8-8 ved pausen er trods alt et sjældent syn på dette niveau, og heldigvis blev der disket op med lidt flere mål efter pausen.

Helt frem til ti minutter før sidste fløjt førte Hadsten blot med et enkelt mål, og selvom at føringen blev udbygget herfra, så formåede Fredericia at holde sig til, og kampen blev reelt først afgjort, da Camilla Madsen, med halvandet minut igen gjorde det til 21-18.

Kampen topscorer for Hadsten Håndbold blev Kristina Bruun og Mathilde Pedersen med fem mål hver.

Næste kamp for holdet er på fredag, hvor de på udebane møder Ejstrup/Hærvejen.