28. februar 2024

Topbrag uden tilskuere

Når EH Aalborg i dag gæster vestjyskBANK Arena, hvor Hadsten Håndbold tager i mod, er der lagt op til et brag af en kamp, da det er nummer et mod nummer tre der mødes. Det bliver dog i en tom hal, da der ikke må være tilskuere i hallen, grundet de nye restriktioner.

Seneste kamp for holdet var imod Sønderjyske, hvor det endte med et nederlag på 23-30 – men det er en kamp man er kommet videre fra.

“Vi er kommet fint videre. Nu fik vi ikke muligheden for at revanchere os et par dage efter, da kampen mod Gudme blev udsat. Derfor var vi opsatte på, at der skulle ligges stor kvalitet i træningerne fra i mandags. Vi kunne sagtens have præsteret på et højere niveau mod sønderjyske, men må også acceptere at de var det bedste hold på dagen, og spiller vel nok deres bedste kamp i år”, udtaler Mathias Broløs til klubbens hjemmeside.

EH Aalborg er, sammen med Ringkøbing, favorit til at rykke op i kvindeligaen efter denne sæson, men Hadsten har tidligere vist, at de godt kan matche holdet fra Aalborg, så man skal bestemt ikke afskrive Hadsten-mandskabet på forhånd.

“Nu står opgaven på EH Aalborg, som også er et rigtig godt hold. De har en bred trup, og kan bringe flere kompetencer i spil. Det skal vi være klar til at omstille os på. 
Vores gode opstart gav os selvtillid til starten af sæsonen. Vi må gerne huske tilbage på de gode præstationer, og hvad der fungerede i træningskampen, men der er sket meget siden. 
Vi har selvfølgelig kigget på Aalborgs kampe i løbet af sæsonen, og føler os klar til en ny kamp med en god tro på os selv”, slutter Mathias af. 

Kampen kan følges via livestream her: https://www.youtube.com/channel/UC4fgs30aL0tVtkg0CwbSHsg

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler