20. juli 2024

Trænerteam for Hadsten Håndbolds 1. divisionshold forlænger samarbejdet med et år

Mathias Broløs og Anders Faber er i gang med deres anden sæson i Hadsten Håndbold som makkerpar, og nu har klubben offentliggjort, at Broløs og Faber også er at finde på trænerbænken efter sommerpausen.

Hadsten Håndbolds 1. divisionshold har spillet i divisionen siden 2012, hvor holdet rykkede op fra 2. division, og holdet indtager lige nu 7. pladsen i en tæt 1. division. Cheftræner Mathias Broløs, der i sin tid blev hentet i Randers HK, glæder sig over, at samarbejdet med klubben fortsætter mindst et år mere.

“Jeg synes at Hadsten er en utrolig god klub, og et behageligt sted at være. Det skyldes den store opbakning, der er til hinanden internt i klubben, hvilket gør fællesskabet unikt. Min tro og mit håb er selvfølgelig at kunne udvikle vores hold endnu mere, så vi dermed kan stå endnu stærkere ift. at præstere på så højt et niveau som muligt i både træninger og kampe, så vi både bevarer og højner kulturen endnu mere”, udtaler cheftræneren. 

Det er også en glad formand for Hadsten Håndbold, Rene Jensen, der ser Anders og Mathias som et perfekt match med klubbens værdier, hvor de også er stærke til at byde ind til hele klubben og ikke kun 1. divisionsholdet.

“Vi er meget glade for en forlængelse af aftalen med både Mathias og Anders, der begge har sagt Ja til endnu en sæson i Hadsten Håndbold.
Kulturen i Hadsten Håndbold er, og vil altid være en ”mærkesag” og et stærkt fundament for klubben. I kulturen og vores værdier ligger bl.a. også, at vi vil være en klub hvor ambitioner og udvikling, er foreneligt med bredde og menneskelig udvikling. Disse områder er noget som både Anders og Mathias har taget til sig – og efterfølgende bidraget til det fælles bedste. Mathias har bl.a. sammen med flere af spillerne flere gange afholdt håndboldcamps, trænet Favrskov talent og afholdt åbne ”Fredags nørderi”. Så Ja – vi er super glade for at de begge også bliver en del af sæsonen 2022/23 – og at vi dermed også på trænersiden opretholder kontinuitet og kvalitet”, udtaler formanden. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler