22. september 2021

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat med Hadsten Håndbold

Partnerskabet har efterhånden varet i flere årtier, faktisk nærmest 100 år, hvis man tager Hadsten Bank tiden med også. Og nu bliver det i hvert fald til minimum 2 år yderligere for Vestjysk Bank og Hadsten Håndbold, da man har forlænget hovedsponsoratet for de 2 kommende sæsoner.

Indendørsidrætten, herunder håndbold, har været hårdt ramt af Corona-krisen med 2 større nedlukninger, den 2. midt i sæsonen, hvilket aflyste 2. halvdel af sæsonen. På trods af det føler Vestjysk Bank, at man har fået noget for sponsoratet i de perioder.

”Vi følger jo tæt med og er imponeret over, at klubben på trods af nedlukninger formår at dyrke fællesskabet, også på afstand. Der har været skattejagter, konkurrencer på Facebook, holdsamlinger online, træningsvideoer til brug hjemme i stuen og et større projekt om ”Gå for Fællesskabet”. Det har været rigtig interessant at følge, hvordan de har tilpasset sig de uforudsigelige situationer, det seneste år har bragt frem i tide og utide. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi ønskede at forlænge hovedsponsoratet. Klubben formår både at have elite i 1. divisionsholdet, men også have bredden med helt nede fra Trille Trolle og samtidig få sammenbragt tingene, så alt går op i en højere enhed”, fortæller filialdirektør i Vestjysk Bank Hadsten, Hans Peder Hansen til klubbens hjemmeside.

Glæden over det forlængede sponsorat er naturligvis også stor hos Hadsten Håndbold, hvor man hæfter sig ved, at have en samarbejdspartner, der aktivt bruger sit sponsorat til glæde for begge parter.

”Vi har været utrolig glade for den trofaste og loyale opbakning igennem så mange år fra Vestjysk Bank, og vi føler, at vi fortsat har en masse at byde på sammen. Hen over de sidste 3-4 år har klubben udviklet sig enormt meget, og det har en stor baggrund i, at Vestjysk Bank har været med på holdet, både hvad angår økonomi, men også sparring og netværk. F.eks. var det Vestjysk Bank, der fik Spar Invest med ind i klubben for et par sæsoner siden, hvilket jo er helt fantastisk”, fortæller Simon Buus Olsen, Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
10.6 °
93 %
5.3kmh
100 %
tirs
11 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °