19. maj 2024

Walentin tror på overraskelsen mod Ringkøbing

I aften venter på papiret sæsonens indtil nu sværeste kamp, når Hadsten Håndbolds 1. divisionshold skal en tur til Rofi-Centret, hvor Ringkøbing Håndbold venter. Helle Walentin tror på en sejr i aften mod favoritterne, der også er kandidater til oprykning.

Hadsten Håndbold er lige nu placeret på en 2. plads, hvilket nok er lidt overraskende, med tanke på sidste sæson, hvor holdet lå og rodede rundt omkring 10. pladsen. Der har dog ikke været noget at sætte på holdets indsats i denne sæson, hvis man lige kigger bort fra nederlaget til TMS Ringsted, og Helle Walentin Beier, som hun helt rigtigt hedder, fortæller da også, at stemningen og troen på Hadsten-mandskabet er en helt anden i denne sæson.

“Vi har en helt anden tro på tingene i denne sæson, hvilket blandt andet skyldes, at vi kender hinanden bedre i år, hvor det er begrænset, hvor mange nye der er kommet til. Det gør, at vi spiller et helt andet spil i år, og har en tro på, at det godt kan lade sig gøre, fordi vi ved hvad hinanden kan. Indtil nu har det set godt ud, også i træningskampene, og jeg synes vi har en fin chance mod Ringkøbing”, siger Helle Walentin til ByensNyt.dk.

Ringkøbing er igen i år stærkt besat på de fleste pladser, så Helle pointerer, at der venter en særdeles svær opgave, og at favoritværdigheden skal placeres hos hjemmeholdet.

“Ringkøbing har et meget stærkt hold, der kommer med et stort tryk i deres kontrafase, så derfor skal vi være koncentrerede i vores angrebsspil, så vi ikke bliver løbet ned. De har stort set de samme spillere som sidste sæson, så det er et rigtig fint hold, som vi på ingen måder skal undervurdere, samtidig med at de har fordelen af at spille på hjemmebane. Skulle vi gå hen og vinde, så kommer vi ikke uden om, at vi har fået en god start og at det begynder at se godt ud for alvor, så vi jagter to point”, kommer det med et stort smil fra holdets rutinerede playmaker, der scorede ti mål, sidst holdet var i Ringkøbing, hvilket gerne må gentages i aften.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler