17. juni 2024

Favrskov Erhverv inviterer til Morgenmøde om scope 3

Scope 3 er svært for de fleste virksomheder, fordi man kun har begrænset indflydelse. Derfor har Favrskov Erhverv denne morgen allieret sig med en ekspert, Anna Lyster, der gør scope 3 praksisnært og konkret med god tid til spørgsmål og sparring.

Invitationen gælder alle virksomheder i Favrskov Kommune, også uden medlemsskab af Favrskov Erhverv.

Formål
Mange virksomheder har komplekse værdikæder og et hav af underleverandører, og det er også i det led en del af miljøpåvirkningerne sker. Hvordan kommer man som virksomhed i gang med miljøansvarlig leverandørstyring, og hvordan prioriterer man indsatsen?

For virksomheder uden egen produktion, f.eks. handelshuse og servicevirksomheder sker mere end 95% af udledningen i scope 3.

Få inspiration til konstruktivt brug af ESG og til af få indarbejdet ESG kravene i den strategiske indkøbsstyring og ledelse.

  • Ansvarlig supply chain management med udgangspunkt i transparens og fokus på værdikæden (Scope 3)
  • Få kortlagt og styr på hvem som laver hvilke dimser, også i forhold til due diligence indenfor sociale forhold og menneskerettigheder.

Anna Lyster er direktør og medstifter af Compliance House, som rådgiver virksomheder og erhvervslivet om CSR/ESG-strategi. Hun har en stærk kommerciel baggrund, og har i en årrække hjulpet små såvel som store organisationer.

Morgenmødet afholdes hos Design Concept Denmark A/S i Hinnerup. 

Tilmelding via Favrskov Erhvervs hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler