20. juli 2024

Søften Markedsdag klar med masser af aktivitet

Igen i år byder Søften Landsbyråd på den faste markedsdag på Engen med kunst, musik og aktivitet for alle.

Ser man på lørdag flag gennem Søften, er det fordi, årets markedsdag er i gang. 10. juni mellem 11 og 16 vil engen midt i byen som tidligere år byde på boder, telte og aktiviteter for både børn og voksne.

Sådan lyder det fra Søften Landsbyråd, der står bag den årlige markedsdag. Selv beskriver de, at det bliver en dag med musik, kunst, aktivitet, ”chancen for både at få våde tæer og vådt til ganen… og meget mere”.

På pladsen er der børneloppemarked og forskellig leg og aktivitet, blandt andet ved SøftenSpejderne, der igen i år står klar. Der vil også være pølsevogn, mulighed for at købe slik, drikkevarer og mere til samt mulighed for at finde nogle af byens foreninger, se kunst og møde andre af byens borgere.

Ved dagens start vil der midt på pladsen være åbningstale ved landsbyrådet formand, Søren Dal, og efterfølgende forskellig underholdning. Der startes med korsang, mens Hinnerup Junior Garden spiller 11:30. I løbet af eftermiddagen kan man blive klogere på Søftens byudvikling samt opleve Danseskolen Line Falch.

Søften Markedsdag har været en fast tradition siden 1989 kun afbrudt to år pga. corona. Det er Søften Landsbyråd, der arrangerer med hjælp fra frivillige kræfter og deltagelse fra lokale foreninger.

Mads Hvid
Mads Hvid
Mads Hvid er uddannet journalist og skriver for ByensNyt med udgangspunkt i 8382 Hinnerup. Mads er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere skrevet for DK Medier. I dag bor han i Aarhus, men er født og opvokset i Søften.

Relaterede artikler