13. juli 2024

Hinnerup Gardens jubilæumsår afsluttes med julekoncert i Sløjfen

Hinnerup Garden inviterer til en festlig julekoncert i kulturhuset Sløjfen i Hadsten søndag d. 10. december kl. 14 – 16, som samtidigt markerer afslutningen på gardens 40 års jubilæumsår. 

I anledning af jubilæet arrangeres en særlig julekoncert med temaet ”Fra alle os til alle jer” med musik fra en anden rund fødselar i år – Disney – der fylder 100 år, og som har produceret en lang perlerække af elskede juleklassikere. Dirigent Anne Mette Hansen har skrevet nye versioner af musikken, der bl.a. kendes fra Disneys juleshow.

På scenen vil Hinnerup Gardens Grundskole, Juniorgarde, Brass Band og Trommekorps spille nogle af de bedst kendte melodier fra Disneys univers, samt en række andre velkendte julemelodier.

Billetter koster 75 kr./stk. Børn under 15 år er gratis. Billetter kan købes på Hinnerup Gardens hjemmeside www.hinnerupgarden.dk, og resterende billetter kan også købes i døren. Overskuddet fra arrangementet går til Hinnerup Gardens drift. Koncerten er støttet af Kulturel Samvirke.

Der er forud for koncerten mulighed for at spise frokost i Sløjfen kl. 12.30-13 (ved forudbestilling), hvor Skafferiet sammensætter en lækker økologisk menu. Pris 145 kr. pr. kuvert. Bestil på kontakt@skafferiet.dk senest d. 8/12. 

Der kan desuden købes kaffe og kage i pausen.Hinnerup Garden har i år fået mange nye medlemmer i år, så hele 16 nye medlemmer vil spille deres første offentlige koncert med Hinnerup Garden ved julekoncerten

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler