17. juni 2024

“Hammels forårsbebuder var præstens bøg”

Sådan skriver Thor Hilton i en hilsen hjem til ByensNyts læsere. Thor, der er tidligere Hammel- dreng arbejder i dag for FN i New York. Thor har lovet at skrive en hilsen hjem til sin hjemby en gang imellem og han fortæller:

Jeg husker at Hammels forårsbebuder var Præstens bøg, som jeg kunne se direkte fra mit barndomsværelse – og der er altså noget særligt over forår! Sådan er det også i New York nu, hvor det er kirsebærtræerne i Central Park som fortæller, at ‘Spring has come’.

I år er det dog på mange måder! For det første er jeg blevet vaccineret allerede nu sammen med mange andre New Yorkere – og resten bliver i løbet af de næste par måneder.

Men livet har nu været ganske fint her i mellemtiden og vi lever faktisk tæt på et ‘normalt’ liv med ski-, løbe- og vandreture (Miss K løb sit første 1/2 maraton i ti år) (Red.: Miss K er Thors kone Kristina, der også er fra Hammel), selskaber og hygge – og en blanding af arbejde hjemmefra og på Missionen. Lige så frygtelig det var at opleve byen sidste forår, lige så godt er det at opleve den i år – og troen på at byen kommer igen eksisterer hos mange. Der er forår i luften…

Læs mere her om Thors breve hjem:

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler