9. august 2022

Anna havde stor succes med fagprøve i Matas

For godt to uger siden havde Anna Hvam gang i sin fagprøve i Matas, som et led i hendes uddannelse til materialist, som afsluttes til sommer. Hun havde valgt at sætte fokus på det danske mærke Ecooking, og skulle i løbet af ugen lave forskellige tiltag.

Anna havde på forhånd forberedt sig godt, og havde opsat flere forskellige mål for ugen, både økonomisk og praktisk, og i følge hendes chef, Sandra Sørensen, blev fagprøveugen en stor succes.

“Det gik rigtig godt, og de mål som Anna havde opsat blev opfyldt, så det var på alle måder en god uge. Hun havde arrangeret en online aften, hvor Ecooking-produkterne blev præsenteret for kunderne, og hvor der efterfølgende kunne bestilles online til afhentning i butikken. Den del gik også rigtig godt, og vi fik set som butik, at onlinesalg på den måde også er en mulighed fremadrettet. Der var godt 70 personer der fulgte med bag skærmen, så det var en positiv oplevelse”, fortæller Sandra, der er stand-in for Anna i dagens anledning, da Anna er i fuld gang med at skrive afgangsprojekt.

Butikschefen i Matas Hammel, Sandra Sørensen, var meget tilfreds med Annas afvikling af hendes fagprøve

ByensNyt var forbi Matas på dagen, hvor Annas fagprøve skulle starte, og den artikel kan du læse her

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler