16. august 2022

Claus Leth: Hammel er en god handelsby

Han har haft butik i både Hinnerup og Hammel på samme tid, men for nogle år siden tog han beslutningen om, at satse benhårdt på Hammel Guld, Sølv & Ure, og det har Claus Leth ikke fortrudt et sekund.

Claus Leth startede oprindeligt op i Hinnerup med Hinnerup Guld og Sølv, og fik efter nogle år også guldsmed i Hammel, først i starten af Østergade, og i 2016 flyttede forretningen så op i den nuværende placering, hvilket Claus er godt tilfreds med.

“Hammel er en god handelsby, og det var også derfor, at jeg i sin tid besluttede mig for, at åbne op i byen. Det er på mange måder mere udfordrende at drive butik i Hinnerup, fordi det er en pendlerby, hvor mange har relation til Aarhus, hvor man i Hammel er mere lokale og bakker op om handleslivet. Det var også derfor, at jeg for år tilbage lukkede i Hinnerup, og nu udelukkende har butik i Hammel, og med den placering jeg har nu, kan jeg ikke få det bedre”, lyder det fra Claus der fortsætter:

“Jeg har virkelig de bedste kunder, der i den grad bakker mig op. Det har senest vist sig, da vi åbnede igen efter nedlukningen, hvor folk har været utrolig søde og rare, blandt i forhold til, at vente med at bruge de gavekort de fik i julegave, og i stedet købe kontant, fordi de godt ved, at vi trænger til at få penge i kassen”

At Claus brænder for Hammel og dens udvikling kan man ikke være et sekund i tvivl om, blandt andet gennem hans engagement i Hammel Handel, og senest som ny annoncør for ByensNyt, som sørger for friske, konstruktive nyheder om 8450 Hammel året rundt.

“Hammel betyder meget for mig, og derfor vil jeg gerne bakke op om, at der bliver fortalt og skrevet en masse om byen og det der sker, og her synes jeg det er forfriskende med et nyt medie, der sætter fokus på byen med en positiv vinkel, og ikke fortæller om alt muligt andet, for eksempel, hvad man kan købe i Poetz ved grænsen. Ikke at der er noget galt i det, men jeg kan godt lide, at der udelukkende er fokus på Hammel og alle dens muligheder”, siger Claus Leth.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler