23. september 2023

Danbolig Hammel fortsætter de gode takter fra 2020

Boligsalget satte nye højder i 2020, og den tendens ser ud til at fortsætte i 2021, hvor der ikke er tegn på afmatning på boligmarkedet.

Hos danbolig Hammel havde de et særdeles stærkt 2020, og har det seneste kalenderår solgt over 60 villaer i 8450 Hammel, hvilket placerer dem på førstepladsen over de mest sælgende i Hammel. Det glæder naturligvis Pernille Nørgaard, der er ejendomsmægler hos danbolig Hammel.

”Selvom at 2020 og 2021 indtil nu, har stået i Coronaens tegn, så har det på ingen måde smittet af på boligmarkedet. Folk har været mere beslutsomme, og vi oplever lige nu en stor søgning mod 8450 fra de større omkringliggende byer, hvilket har gjort, at flere boliger er kommet i budrunde. Det der lige nu, er vores største udfordring er faktisk, at få boliger til salg, fordi markedet er ved at være støvsuget”, fortæller Pernille til ByensNyt.

Så opfordringen er helt klar fra Pernille, går du med overvejelser om at sælge, så er det bare med at komme ud af starthullerne, fordi køberne er klar til at købe.

Ejendomsværdisatsen sænkes i 2021, hvilket betyder, at de fleste boligejere slipper billigere i det kommende år, og i Favrskov kommer det til at betyde godt 770 kroner i gennemsnit for den enkelte husejer.

”Boligejerne kan glæde sig over, at den post falder, så der ikke skal afsættes helt så mange penge i den retning i det kommende år, og endnu vigtigere, så er der nu kommet det det endelige overblik over boligskatten, så man kan planlægge sit budget”, konstaterer Pernille.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler