21. februar 2024

Danbolig Hammel understreger deres lokale identitet med nyt samarbejde

Hvis man søger efter en ejendomsmægler med lokalkendskab, så er et rigtig godt bud at gå mod danbolig Hammel, der med fire medarbejdere bosiddende i Hammel, må siges at have fingeren på pulsen i 8450 Hammel.

Nu sætter de en tyk streg under, at de er lokale og funderet i 8450, da de har valgt at bakke op om ByensNyt, der udelukkende skriver nyheder om 8450 Hammel.

”Vi vil gerne kendes som den helt lokale ejendomsmægler, der ved, hvad der sker i området, og som bakker op om de gode ting der sker i 8450 Hammel. Derfor er det også nærliggende, at indlede et samarbejde med ByensNyt, der fortæller de gode historier om vores område, som vi alle holder så meget af”, fortæller Anders Lauridsen, der er indehaver af danbolig Hammel.

Han kan ligeledes berette om et boligmarked, der fortsætter den gode vækst fra 2020, og faktisk er der så godt gang i salget, at der nærmest er ved at opstå et problem på den baggrund. Der mangler nemlig huse til salg.

”Det er helt vildt lige nu, og vi løber rigtig stærk for tiden, præcis som i 2020. Så 2021 ser lige nu ud til, at blive endnu et stærkt år, og vi sælger faktisk så meget, at vi ikke har alt for meget på hylderne til salg, så sidder man derude og går med tanker om at sælge, så vil jeg da klart opfordre til at kontakte os, fordi køberne er der og de er har ikke den store betænkningstid i den her periode”, lyder opfordringen fra Anders.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler