28. maj 2023

En del butikker har stadig åben

Fra den 25. december er der flere butikker, der indtil videre er tvangslukket af regeringen, for at få smittetrykket ned. Det gælder de fleste detailbutikker samt de fleste liberale erhverv, men der er stadig områder, der har lov til at holde åbent.

Landets apoteker og Matas har åben, lige som at forretninger der sælger fødevarer, herunder øl, vin og spiritus, har lov til at holde normalt åben. Restauranter og caféer må sælge take-away, og man kan stadig få rettet sine briller, hvis de hen over julen er blevet skæve, da også optikere må holde åben i de kommende dage.

Skulle bilen være gået i stykker, er det stadig muligt at få den repareret, og har du købt en vare online i en webshop, ja så må du gerne afhente den i den lokale pakkeshop, da de også må holde åbent.

Så selvom at mange erhverv er ramt af nedlukning, er der en del, der fortsat har åben. Den komplette liste kan du finde her.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler