8. december 2023

Flemming Christiansen overtager Café og Restaurant Inside

Siden sommerferien har Flemming Christiansen drevet restauranten samt bowlingcenter i InSide I Hammel, da forpagtningen pludselig blev ledig, efter at Lina Damgaard i sommers opsagde sin forpagtning.

Flemming Christiansen har siden da drevet café, restaurant og bowling med stor succes som en midlertidig løsning, men han var selv i tvivl omkring, om han ville byde ind på forpagtningen, da den kom i udbud. Han endte dog med at give det et skud, og i dag er han så blevet valgt til fremadrettet at drive forpagtningen i InSide.

“På grund af coronaen har huset selvfølgelig været stille her i efteråret, men alligevel synes jeg, at vores involvering i InSide åbner nye døre og giver os flere muligheder. Vi får en større volumen og mere plads, og det er et rigtig godt supplement til mit hjertebarn Pøt Mølle. Vi har godt gang i vores frokostordninger til virksomhederne, og heldigvis er der også kommet konfirmationer i kalenderen i 2021 og 2022. Med forpagtningsaftalen kommer der mere ro på, for så ved folk, at jeg fortsætter, og at de kan regne med os”, lyder det fra Flemming Christiansen til Favrskov Kommunes hjemmeside.

Lene Bjarke Skov, afdelingsleder i InSide, glæder sig over, at forpagtningen nu er kommet på plads.

“InSide er et meget aktivt hus, der tiltrækker mange forskellige målgrupper. Det betyder, at mange mennesker har deres gang i huset i løbet af en uge, og en åben café betyder, at der altid er liv i huset. Det er der med Flemming Christiansens forpagtning kommet rigtig godt styr på, og jeg ser frem til at udvikle vores allerede gode samarbejde”, siger Lene Bjarke Skov.

Foto: Favrskov Kommune
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler