19. maj 2024

Foråret har for alvor sat skub i boligsalget i Hammel

Med foråret ankomst for alvor, er der også kommet godt gang i boligsalget i 8450 Hammel, og hos danbolig Hammel mærker man tydeligt, at lysten til at købe fast ejendom er stigende igen.

Hvis man kigger i den lokale ugeavis, så bugner det for tiden med annoncer fra ejendomsmægler i Favrskov, og kigger man lidt nærmere, så vil øjet fange, at der står solgt på en hel del boligannoncer. 

Det gør sig også gældende hos danbolig Hammel, hvor man for tiden har rigtigt godt gang i boligsalget, og det glæder Anders Lauridsen, ejer af danbolig Hammel, sig naturligvis over.

”Boligmarkedet er for alvor vågnet op i de seneste måneder, og det kan vi mærke på flere fronter. Blandt andet er der flere boliger til salg, så vi har fået flere varer på hylderne, og så er der også kommet skub i købernes lyst til at købe. Det gør sig gældende både i Hammel, men bestemt også i byerne omkring Hammel, hvilket er glædeligt”, siger Anders Lauridsen til ByensNyt og tilføjer:

”Der er kommet tro på tingene igen, og så gør det bestemt heller ikke noget, at renten er på vej ned efter en mindre himmelflugt. Lige nu er vi i fem procent, og det gør det alt andet lige mere attraktivt”.

Samtidig med rentefald, så er priserne på opvarmning af huset også kommet i balance igen, præcis som med priserne på fødevarer som ikke længere stiger på samme måde som i 2022 og 2023.

”I 2022 og til dels 2023 var rigtigt meget uforudsigeligt, og det skabte stor bekymring, hvilket også afspejlede sig i boligkøbet. Nu er der mere ro på, og det betyder meget i processen, især som førstegangskøber, hvor det er vigtigt at få en god start, uden at man skal bekymre sig om at varmeregningen pludselig stiger markant”, fortæller den lokale ejendomsmægler, der glæder sig over, at flere boliger, som har ligget stille et stykke tid, også er blevet solgt, hvilket understreger optimismen i boligsalget.

Der bliver i den grad solgt boliger for tiden, hvilket et blik i Lokalavisens boligannoncer bevidner
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her