21. februar 2024

Godt gang i påskehandlen hos No28 i Hammel

Det er snart påske, og mange virksomheder har i år valgt, at sende en påskehilsen med specialiteter til deres ansatte, hvilket de også kan mærke hos No28 i Hammel.

Det startede med et opslag på instagram omkring, at en lokal forening havde indkøbt en påskegave til deres medlemmer i forbindelse med deres årlige generalforsamling, der denne gang skulle foregå online. Det opslag var der mange der så, og det har efterfølgende givet masser af positive tilbagemeldinger, og såmænd også en hel del ordre i den kommende tid, hvilket naturligvis glæder Louise, der ejer No28 i Østergade. 

”Det var en fantastisk ordre at få med hele 66 gaveposer, som medlemmerne kom og hentede her i salonen, og efterfølgende har det inspireret andre virksomheder, som gerne vil forkæle deres medarbejdere i denne tid, hvor der er vendt op og ned på det hele. Det er fantastisk at mærke, at der bliver bakket op lokalt, og for en nystartet forretning er det guld værd”, fortæller Louise til ByensNyt.

Hun kan i det hele taget mærke, at fokus lige nu er på at handle lokalt, og glæder sig også over, at der igen er liv i Hammels gamle handelsgade.

”Jeg har selv haft lov til at holde åbent hele tiden, men det har godt nok været noget trist, mens hovedparten af butikkerne var nedlukket. Det er godt at fornemme, at der nu er liv igen, og at kunderne er klar til at handle lokalt, så vi kan blive ved med at have et rigt handelsliv i Hammel. Jeg håber på, at cafélivet snart kan åbne op igen, fordi jeg savner at der igen er liv i mine sofaer med glade kaffedrikkende gæster, og så selvfølgelig, at vi må mødes nogle flere, så der kan komme lidt mere gang i værtindegaverne”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler