20. juli 2024

Hammel Boghandel lukker i starten af 2024

Her til aften meddeler Hammel Boghandel, at de ser sig nødsaget til at lukke butikken i starten af 2024 grundet svigtende salg. Dermed mister Hammel sin eneste boghandel og et markant butikslokale bliver nu tomt i Østergade.

Det er ejeren af Tema Centret, Hans Vestergaard, der ejer Hammel Boghandel, der har Rasmus Pind Lebech som daglig leder, som tog over efter Niels Peter Bækhøj Poulsen, der for et par år siden måtte kaste håndklædet i ringen.

“Det har været udfordrende, at drive boghandel i de senere år, hvor der er en meget stærk konkurrence fra onlinesalg samt fra store detailhandelskæder, som også har indtaget markedet for salg af bøger. Vi synes, vi har været stålsatte i troen og bestræbelserne på at udvikle Hammel Boghandel til, at blive en endnu større institution i Hammel og omegn end den var, men desværre udtrykker tallene sig med tydelighed og vi må derfor ”smide håndklædet i ringen”, lyder det fra Rasmus Pind Lebech i en pressemeddelelse fra Hammel Boghandel.

Boghandlen vil blive afviklet i god ro og orden over de kommende måneder og ind i begyndelsen af det kommende år, lyder det afsluttende fra Hammel Boghandel, der starter ophørsudsalget med 25% rabat allerede fra i morgen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler