22. maj 2024

Kom til ginsmagning i Café Inside

Hos Café Inside I Hammel har de i år allerede haft ølsmagning og vinfestival, med stor succes til følge, og det følger caféen nu op på. Derfor har de en ginsmagning på programmet sidst i maj.

31. maj er der således linet op med flere forskellige gode gins fra Matrikel 5L Gin, hvor indehaver Christian Hembo guider dig gennem aftenen. Det hele starter ud klokken 17.30, selvfølgelig med en gin & tonic, hvorefter den står på lækker lækker smørrebrød fra Cafe Inside, inden der skal smages på diverse gin. Der er godt gang i billetsalget, så vent ikke for længe med at købe billetten på Café Insides hjemmeside. Du kan læse mere om Matrikel 5L Gin, der holder til i Hinnerup lige her.

“Vi har oplevet stor opbakning til vores andre arrangementer med øl og vin, og derfor er det helt oplagt at fortsætte, og lave en smagning med gin. Når det så samtidig er en lokal producent, så bliver det kun endnu mere interessant. Vi har allerede solgt mange billetter til denne aften, så vi skal helt sikkert nok få en god og festlig aften, hvor man også kommer herfra med ny viden”, lyder det fra Café Inside.

Den 5. juni er det grundlovsdag, men det er såmænd også Fars dag, og det fejrer caféen med at give gratis middag til far, hvilket jo er en ganske god grund til at lægge vejen forbi denne dag.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her