16. august 2022

Nyt Syn Brilleriet i Hammel bliver partner på ByensNyt

Selvom at Lise Reese ikke bor i Hammel, så er hun alligevel noget af det mest inkarnerede menneske i forhold til at holde af byen, og derfor giver det i hendes verden god mening, at bakke op om byens nye lokale medie, ByensNyt.

Lise har i gennem mange år været indehaver af Nyt Syn Brilleriet i Østergade i Hammel, og af flere omgange været formand for Hammel Handel, hvor hun lige nu er næstformand. Lise er en af byens store drivkræfter i forhold til, at få aktiviteter i gang, og derfor giver det, ifølge Lise, god mening at bliver partner hos ByensNyt.

”Selvom at jeg ikke bor i Hammel, så er jeg jo i byen en stor del af min vågne tid, og jeg holder virkelig meget af byen. Hammel er ”min by”, og derfor er jeg glad for, at vi nu har fået et medie, der fortæller om Hammel hver dag og sætter fokus på de mange gode ting, som sker i vores by. Det skal vi bakke op om, og derfor var det naturligt for mig, at få et partnerskab med ByensNyt”, siger Lise og tilføjer:

”Jeg har selvfølgelig også en forventning om, at jeg får en god værdi af partnerskabet, så det kommercielt også giver mening for min forretning”

På ByensNyt glæder man sig naturligvis over, at endnu en virksomhed i 8450 Hammel kan se værdien i det nye medie, og ser frem til samarbejdet med Lise og Nyt Syn Brilleriet.

”Lise er en af dem, der har gang i mange ting, og har et positivt mindset, og det passer utroligt godt med den tilgang, vi har til tingene på ByensNyt. Vi er sat i verden for at fortælle om alt det der sker af gode ting i 8450 Hammel, og ser byens handelsliv som en af grundstenene i den gode fortælling om Hammel”, lyder det fra Jonas Hooge, der er redaktør på ByensNyt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler