18. maj 2024

Så er der igen mulighed for en god handel til Majmarked

Første weekend i maj betyder for mange i Hammel, at så er det tid til Majmarked, og i år er ingen undtagelse. Tilmed ser det ud til, at det bliver solskin og 20 grader, så der er lagt op til en god og festlig markedsdag i Østergade.

Det er Hammel Handel & Erhverv der arrangerer Majmarked, hvilket de har gjort igennem rigtigt mange år, og det er altid lidt af et tilløbsstykke. Både med folk der har en stand, men så sandelig også for dem der vil købe noget, og vil man være sikker på at få noget godt genbrugsguld, så skal man være klar fra start.

Markedet åbner klokken 9.30, og Østergade afspærres fra klokken 8-15, således at man frit kan gå rundt i gaden uden at skulle tænke på biler. Alle er velkomne til at lave en stand, hvor det er først til mølle om de gode pladser, så længe man respekterer de steder der er afmærket fra butikkernes side. Her er det, i følge Hammel Handel & Erhverv, ikke tilladt at opstille sin bod.

Foto: Hammel Handel
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler