19. maj 2024

Slut med Mormorretter og store bøffer – Alt I Kød under konkurs

Siden oktober 2022 har Alt I Kød på Industrivej i Hammel leveret Mormorretter og kød af god kvalitet til borgere i Hammel og resten af Danmark, men nu er det slut. Virksomheden er nemlig lukket og på vej mod konkurs.

Den 25. april blev der indgivet konkursbegæring mod Alt I Kød, der ellers på dette tidspunkt lignede en sund og driftig virksomhed med 11 ansatte, og som i følge ByensNyts oplysninger var på udkig efter mere produktionsplads indtil for kort tid siden.

Hvem der har indgivet konkursbegæring vides ikke, og kurator, Gert Nissen, er ikke vendt tilbage på ByensNyts henvendelse. Medindehaver og stifter af Alt I Kød, Peter Madsen, bekræfter over for ByensNyt, at virksomheden er taget under konkurs, men henviser til kurator i forbindelse med andre spørgsmål.

Der er heller ikke meget info på hjemmesiden, som fremstår som om at virksomheden stadig er i drift, men det er dog ikke muligt at betale online da betalingsfunktionen er nedtaget fra siden. Besøger man Alt I Køds adresse på Industrivej er der heller ikke noget information om konkursen, men der er til gengæld helt tomt i den store bygning.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her