21. februar 2024

Sportmaster lukker deres butik i Hammel

I slutningen af 2023 meddelte Hammel Boghandel, at de lukker butikken i Tema Centret, når marts bliver til april, og nu er det så desværre Sportmaster i samme center der meddeler at de også lukker 31. marts.

Sportmaster har været fast inventar i Hammel gennem mange år, og før det blev til Sportmaster hed butikken Tema Sport. ByensNyt var forbi butikken her til eftermiddag, og fik fortalt af en af de ansatte, at sidste åbningsdag er 31. marts. En beslutning der først for nylig er blevet fortalt til de ansatte i butikken.

Dermed ser det lige nu ud til, at Hammel står uden sportsbutik fra 1. april, med mindre en ny spiller melder sig på banen. Om der allerede er en ny udlejer på plads vides ikke, men ByensNyt går naturligvis på jagt efter en udtalelse fra Hans Vestergaard, der ejer Tema Centret.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler