28. maj 2023

Hammel Tennisklub har stor succes med Padel

Tidligere i år fik Hammel sin første Padelbane, da Hammel Tennisklub anlagde en udendørsbane ved siden af tennisbanerne. Den er fra start blevet en stor succes, og klubbens divisionshold gør det så godt, at de nu er rykket op i 1. division.

Hammel Tennisklub har oplevet en stor medlemstilgang, og er gået fra 141 medlemmer i 2021 til 219 i 2022, hvilket i høj grad tilskrives den nye Padelbane.

“Denne sæson med den første padelbane, har givet en medlemsvækst fra 141 medlemmer i 2021 til 219 i 2022, så vores rigtigt gode tilbud om et flatrate kontingent på 650 kr for et år, hvor man både kan spille padel og tennis, er blevet taget rigtigt godt imod. Det rigtigt glædelige er at det ikke kun er padel aktiviteterne der er i klar vækst, men også tennisbanerne er der meget mere gang i”, fortæller Peder Helbo, der er formand for Hammel Tennisklub, til ByensNyt.

Klubben har også fået sit eget divisionshold, der startede ud i 2. division, men nu har kvalificeret sig til 1. division i den kommende sæson. Det kræves dog, at man har to baner, når man spiller divisions-padel, og derfor spilles kampene i Silkeborg. Noget som naturligvis ærgrer Peder Helbo.

“Når man spiller i Arla Protein Ligaen (som den hedder under JTU/ DGI), så skal man have to baner til rådighed til afvikling af hjemmekampe, og det har vi i Hammel desværre ikke endnu. Derfor har vores spillere måttet leje baner i Silkeborg for at kunne spille “hjemmekampe”. Når de nu i næste sæson skal spille i 1. dvision håber vi jo, at det kan lykkes for os at få etableret bane nr 2. således at vores spillere også kan få opbakning fra lokal publikum og føle at de er rigtigt på hjemmebane”, fortæller formanden og fortsætter:

“Med en bane 2 vil det også blive muligt for vore juniorer at udnytte de turneringstilbud der er til dem. Med transport til Silkeborg og leje af baner er det pt ikke reelt en mulighed for juniorerne at komme til at spille med i turneringsregi. Så det arbejder vi fortrøstningsfuldt henimod”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler