Fernisering ‘Our Hidden Rainbow’

Dato/klokkeslæt
Dato: 02/06/2022
Kl.: 16:00 - 20:00

Sted
Hinnerup Bibliotek & Kulturhus


Kom og vær med til at markere indvielsen af det 25 m2 store kunstværk, det er det ottende i rækken i kunstprojektet ‘Our Hidden Rainbow’.

Kunstner Vibeke Lawaetz har lagt sidste hånd på vægmaleriet i tre niveauer i kulturhusets trappeopgang, og det skal markeres på festlig vis.

Alle er velkomne!

Der vil være taler fra kulturudvalgsformand Morten Bang, tidligere rådmand i Aarhus Torben Brandi og kunstneren Vibeke Lawaetz. Der bliver serveret vin og kage i udsmykningens farve.

Kunstprojektet ‘Our Hidden Rainbow’ består af 10 vægmalerier i 10 forskellige organisationer og virksomheder med farver fra regnbuen Your Rainbow Panorama på toppen af ARoS.

Hinnerup Bibliotek & Kulturhus er det første sted udenfor Aarhus, der er udvalgt til at være en del af værket. Hvert værk tager udgangspunkt i en bestemt farve fra Your Rainbow Panorama, og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus ligger i ARoS-regnbuens kraplak-røde vinkel.

 

Fri entré

Annemette Elgaard
Annemette Elgaard går på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her