Ginne Marker – trio

Dato/klokkeslæt
Dato: 25/02/2023
Kl.: 19:00 - 21:00

Sted
Hinnerup Bibliotek & Kulturhus


Ginne Marker har et talent som sjældent er set – et geni på en guitar, skriver inderlige melodier og synger så hårene rejser sig på armene.

Priser og flotte anmeldelser har da også regnet ned over den unge nordjyske singer/songwriter siden hendes debutalbum “For Seasons to Come” og den svære to’er “Ulteria”

Musikken er soul’et, jazz’et og sågar rock’et og i sommeren 2022 kunne Ginne Marker opleves på Danmarks festivaler, heriblandt de største scener på SPOT, Heartland og Smukfest, og hendes eminente guitarspil gav hende en plads som opvarmning for Eric Clapton i et udsolgt Royal Arena.
Når Ginne Marker kommer til Hinnerup, er koncerten en del af en eksklusiv trio tour, hvor hun får selskab af to af Danmarks fineste musikere: Aske Jacoby og Johan Dalgaard. Aske Jacoby har, udover at have produceret Ginnes to albums, medvirket på 500 udgivelser og har i årtier spillet med C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig m.fl. Paris-baserede Johan Dalgaard medvirker på “Ulteria” og spiller ellers med de største franske stjerner.

Forsalg: 175,-/Entré: 200,-/Ung u/22: 125,-. 

Entré: 175 kr

Køb/bestil billet

Annemette Elgaard
Annemette Elgaard går på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her