Gratis inspirationsaften

Dato/klokkeslæt
Dato: 08/12/2021
Kl.: 19:00 - 21:00

Sted
Kulturhuset InSide & Hammel Bibliotek


Kom og få inspiration til et bedre liv. Prøv meditation, få healing og vejledning og hør forskellige oplæg om at være sensitiv, om at have det svært, om healing og meditation og om traumatiske oplevelser.

Jeg holder to inspirationsaftener i Kulturhuset InSide i Hammel i november og december.

Onsdag, den 24. november 2021, kl. 19.00 – Hør et kort oplæg om at være sensitiv og have det svært, om meditation og healing og om at hjælpe sig selv til at få et bedre liv

Onsdag, den 8. december 2021, kl. 19.00 – Hør et kort oplæg om traumatiske oplevelser og hvad det kan gøre ved krop og sjæl og hvordan du kan hjælpe dig selv til at få et bedre liv.

Inspirationsaftenerne varer 1 ½ – 2 timer, og der vil være forskellige oplæg og også med mulighed for dialog og spørgsmål.

Efterfølgende vil der være bevidstgørende og afbalancerende arbejde, hvor du kan deltage i en guidet meditation, modtage forløsende healing, få personlig vejledning, hvis du ønsker det og også få inspiration til øvelser og redskaber, du selv kan bruge derhjemme.

Tilmelding på lm@mahnkopf.dk eller 60 93 72 30 senest mandagen før inspirationsaftenen. Begrænset antal deltagere.

Du er velkommen til at deltage en eller begge gange – og det er gratis. Medbring skriveredskaber og vand.

De bedste hilsner

Lisbeth Mahnkopf – Healing og personlig udvikling

Healer, vejleder og coach

Møllevænget 19 A, Thorsø – 60 93 72 30 – lm@mahnkopf.dk

www.mahnkopf.dk. 

Fri entré

Klara Hooge
Klara Hooge går på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her