Sogneeftermiddag: Opera- og sangeftermiddag, Hadsten Sognegård

Dato/klokkeslæt
Dato: 21/02/2023
Kl.: 14:30 - 16:00

Sted
Hadsten Sognegård


Jesper Brun-Jensen, der er uddannet ved Statskonservatoriet i Sofia, Bulgarien, debuterede i 1981 og har siden sunget utallige roller i operaer, operetter, sommer- og børneforestillinger.

Anne Lise Quorning arbejder til daglig som organist og korleder ved Fredenskirken, Viby/Århus, hvor hun har opbygget et sprudlende korliv. Anne Lise bliver flittigt brugt som instruktør på større korstævner og kurser indenfor både kirke, skole og højskole. Denne sogneeftermiddag bliver et genhør med kendte arier, viser/sange, spirituals og populærmusik, og der bliver også mulighed for selv at stemme i. Jesper får det hele til at gå op i en højere enhed med diverse anekdoter og fortællinger fra “Bassernes forunderlige verden”! Det musikalske par lover en eftermiddag med hjertet på rette sted – stor kunst i øjenhøjde! Kaffen koster 30 kroner.

Charlotte Elgaard
Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her