Syng sammen – sammen, v. udealteret i Vissing

Dato/klokkeslæt
Dato: 20/05/2021
Kl.: 19:30 - 21:00

Sted
Vissing Kirke


Aftenens tema: Sommeren og pinses salmer og sange Idéen med dette initiativ er at fortsætte den fællessangslyst, der opstod i den første periode af Corona-tiden.

Her var det især Philip Faber, der tændte denne lyst, når han hver morgen dukkede op på DR1 med sit positive sind og klavermusik til vores fælles sang hjemme i stuerne. Senere blev der flere fredage om aftenen afviklet fællessang med nogle af vores kendte musikere og sangere. Her var det Mads Steffensen, der sammen med Philip Faber styrede fællessangen. TV2 lavede også flere initiativer og nu her – over et år efter at Danmark blev lagt ned, er længslen efter at kunne mødes og synge sammen i kirker, forsamlingshuse og til koncerter ikke blevet mindre. Tværtimod. Derfor har vi i Hadsten Storpastorat taget dette initiativ til afvikling i 2021/2022. Vi ønsker at styrke fællesskabet i vores storpastorat ved at invitere til fællessang på tværs af sogne og kirker. Det er tid til igen at synge sammen – sammen, og første sangaften tager vi i det fri, nemlig ved udealteret i Vissing torsdag d. 20. maj 2021 kl. 19.30. Til SANGAFTENERNE skal vi synge de bedste af de bedste sange og salmer, der hører årstiden og højtiden til, både fra Salmebogen, 100 Salmer og Højskolesangbogen.

Charlotte Elgaard
Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her