I dag er første officielle dag for Mads Sørensen som ny varehuschef i Kvickly Hadsten, hvor han efterfølger Thomas Rolighed, der er blevet salgschef i Fakta. Mange vil nok kunne genkende Mads, da han tidligere har været souschef i butikken.

Det er ved at være nogle år siden, at Mads Sørensen slog sine folder i Kvickly Hadsten sidst, men allerede på første dag kan han konstatere, at meget er stadig er velkendt, både blandt kunder og personale.

“Jeg har jo ikke været her så mange timer, men jeg har da allerede hilst på mange kunder, som jeg kan huske tilbage fra sidst jeg var her, og det er virkelig hyggeligt og sjovt. På personalesiden er der også mange der er blevet hængende, så det vidner jo om, at det er et godt sted at være, og det satser jeg på, at jeg kan være med til at føre videre”, lyder det fra Mads, da ByensNyt.dk kiggede forbi Kvickly.

Mads har været forbi Kvickly i Bruuns Galleri, inden en stilling internt i Coop sendte ham videre, og slutteligt var han uddeler i Super Brugsen på Vesterbro Torv i Aarhus C, inden muligheden for jobbet i Hadsten dukkede op. Et job som han har haft i kikkerten i mange år.

“Jeg har i lang tid haft en drøm om, at blive varehuschef i netop Hadsten, også dengang jeg var souschef, men det har været godt at være ude og prøve noget nyt, og stå på egne ben. Jeg har fået noget mere erfaring og jeg føler at tidspunktet er helt rigtigt, og jeg glæder mig meget til for alvor at komme i gang”, fortæller han.

Ingen revolutioner på vej

Han fastslår i samme omgang, at han ikke har tænkt sig at lave hele butikken om, så man skal som kunde ikke forvente revolutioner til en start, men Mads har selvfølgelig gjort sig lidt tanker omkring, hvor man kunne rette fokus hen.

“Butikken er enormt veldrevet, så det vil være helt tosset, at lave en masse om. Det vil også være et helt forkert signal at sende til personalet, så her og nu kommer der ikke ændringer. Jeg kunne på sigt godt tænke mig, at vi fik sat endnu mere fokus på vores slagter og delikatesse, fordi vi er de eneste i byen der har disse muligheder, men det ser vi på hen ad vejen”

Mads Sørensen er netop også flyttet til Lyngå, og hans kæreste og ham venter barn til oktober, så det har været et begivenhedsrigt år, både med Corona, nyt job, nyt hus og snart barn.

Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.